Τρόποι Αποστολής - Παραλαβής

Κατά την καταχώριση της παραγγελίας σας έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής καθώς και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε ως πελάτης/χρήστης.

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής εμφανίζονται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε. Σε περίπτωση που ο πελάτης/χρήστης επιθυμεί η αποστολή να γίνει από συνεργαζόμενη εταιρία δικής του επιλογής ή με κάποιον άλλο τρόπο, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία.


Αποστολές με Μεταφορική

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να μεταφέρει το ή τα δέματά σας σε συνεργαζόμενη με εσάς μεταφορική εταιρία, που θα μας υποδείξετε εντός Αττικής. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη οποιασδήποτε ζημιάς μετά την παράδοση των προϊόντων στη μεταφορική.


Αποστολές με Courier

Η Εταιρεία συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (Courier) για τις αποστολές μικρού όγκου με βάρος έως και 5 κιλά.

Η χρέωση των μεταφορικών διαμορφώνεται με βάση το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας, όπως επίσης και με τον τρόπο πληρωμής (Αντικαταβολή ή Κατάθεση σε τράπεζα).


Παραλαβή από το κατάστημα

Ο πελάτης/χρήστης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από την έδρα της εταιρείας στο Περιστέρι Αττικής στην διεύθυνση: Λευκωσίας 68, χωρίς επιπλέον χρέωση.


Αποστολές εξωτερικού

Για αποστολές εξωτερικού ο πελάτης/χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για την χρέωση και τον τρόπο αποστολής


Χρόνος παράδοσης αποστολών

Οι αποστολές γίνονται την ίδια ημέρα, εφόσον η καταχώριση και η εξόφληση των παραγγελιών έχουν πραγματοποιηθεί το αργότερο έως τις 12.00, διαφορετικά οι αποστολές γίνονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών από τις συνεργαζόμενες με την Εταιρεία Courier και Μεταφορικές, κατά κανόνα είναι από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημερομηνία καταβολής του ποσού των παραγγελιών . Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης της παραγγελίας από την Αθήνα και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της, αφορούν σε υπαιτιότητα τρίτης εταιρείας ταχυμεταφορών ή μεταφορικής εταιρείας ή αφορούν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, προβλήματα στο οδικό δίκτυο, απεργίες, πανδημίες κ.τ.λ. Σε κάθε αποστολή έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη / πορεία της παραγγελίας σας, μέσω του συστήματος εντοπισμού (tracking) και τον αριθμό αποστολής που σας παραχωρείται από την εταιρεία ταχυμεταφορών (εφόσον η τρίτη εταιρεία διαθέτει τέτοια δυνατότητα).